Nuka Organik Kır Papatyası Yağı 1 ml

ŞOK FİYAT GÜVEN VE KALİTENİN ADRESİ

1947
Stokta Var
99.00 TL
Ürün sepetinize eklendi...
  • %100 Saf Uçucu Yağ
    • Hoş kokuludur.
    • Banyo sonrası kullanımda cildin nemlenmesine, ferahlamasına ve canlanmasına yardımcı olur.
    Latince Adı :  Ormenis mixta flower Oıl
    Ürün Notu :  Baş-Kalp Notu 
    Ürün Kalitesi :  Geleneksel
    Elde Ediliş Şekli :  Damıtma
    Bitkide Oluşumu :  Herba (çiçekli)
    Menşei :  Fas
    Koku Tanımı :  Sıcak, baharatımsı
    Önde Gelen Bileşenleri :
    pinen-alfa: yak. % 15,55 ,SANTOLINA ALCOOL: yak; % 12,21 , 1,8-CINEOLE: yak; %11,14 ,limonen: yak. % 3,81 ,b-MYRCENE: yak; % 3,08
    Özellikleri :
    Rahatlatıcı, dengeleyici.
    Ruhsal ve Duygusal Etki :
    Sakinleştirici, rahatlatıcı, temizleyici özelliklerinden dolayı, huzur dolu bir iç rahatlığı verir.
    Vücutsal Etki :
    Kas gevşetici, antiseptik.
    Uyumlu Yağlar :
    Bergamot, lavanta, karağan, ıtır ve mimoza.
    Kullanım Önerileri :
    Öncelikle rahatlatıcı ve kaşıntı giderici tesirlerinden dolayı kozmetik ürünlerinde kullanılması uygundur. Bergamot ile rahatlatıcı, iltihaplı, yırtık,kabarık cilt bakım yağlarında. Sinirsel yönden kasılmış kas masajlarında, banyolarda, kompreslerde ve inhalasyonlarda.

    Bronşit, boğmaca öksürüklerinde (yardımcı), çocukların uyku problemlerinde ve ruhi yönden meydana gelen karın ağrılarında, korkulu durumlarda. Ter söktürücü, ateş düşürücü, diş ve kulak ağrılarını hafifletici.
    Notlar :

    Sarı açık papatya çiçeği, kuzey ülkelerinde yaşayan milletler için güneşin simgesidir. Kır papatyası yağı üretiminde Fas’ın ön sırayı alması dolayısı ile ilk memleketinin orası olduğu söylenir.

    Yaklaşık 60 kg çiçeğinden destile usulü ile renksiz 1 kg yağ elde edilir.